Alla inlägg under november 2010

Av Malin - 18 november 2010 19:28

Ja jag ... fick mig idag ett säkert kort på att vissa åtvidsfolk inte har ett liv.. Utan måste stå på centrum å prata om att ja och karl ska skiljas.. Att vissa bara orkar.. vart får dom allt ifrån .. De är ju de första man tänker.. Inte orkar ja lägga energi på andra å speciellt inte på sånt som inte är sant heller för den delen..

 

Om vi nu skulle skiljas så skulle väll vi gått ut me de tillsammans bägge två el??? Visst faan kan de vara kämpigt att gå hemma bägge två som arbetsökande å ja lite på timmar då , men de är ju inte mkt.. Alla har vi dåliga sidor nångång i livet, att man får svåra stunder , tilliten försvinner å hatat blir för mkt. MEN allt går ju att rätta till om man kan prata om problemen som man stöt på mm bla bla bla saker.. Kommer inte på allt nu ..

 

Men nej vi ska INTE skiljas , men fortsätt prata om oss ,om de nu är till så stor glädje , men i en lite hålla hör alla allt , bara man går utan för dörren..

Av Malin - 18 november 2010 09:59

Barnen kom iväg till skolan och dagis idag , Även Ragnar var på språng till dagis, följde 2 andra mammor och deras barn innan vi hann ikapp. knäppis katt får man lov att säga..

 

Liam har gjort lite beteenden som om han inte trivs i klassen, jätta jobbigt :-( , men alla vet ju vid de här laget att han är lite pillig å plockig utavsig. att han inte tänker sig för alla ggr.. Tur då de finns vissa att gå och prata med om han bettende och ibland väldigt svåra humörsvängnar.. Ska på vårat första möte imorgon fredag.. å hur de går får vi ju se då..

 

Fredagsmyst me familjen Strömberg , blev inställt pga av sjuka barn .. Å man vet ju hur de är me sjuka barn. inte alltid kul att ha besök mm, kan vara både ledsamt och lite grinigt.. Men vi har skjutit på de 2 veckor .. Tur man kan göra så iallafall :-D

 

Se om Gravida Petra och Johan har orken att följa me å se lite vinterljus <3 Vi skulle höras av under dagen :-D

 

Måste ju bara slänga in ett kort på Arvid.. Morbror var här igår å kolla in datorn vår.. tog inte många sek efter att han gått , så att Arvid vid datorn åå ropa åkan  , om , måte :-D , Han bara avgudar sin Morbror Håkan

 

  



Jobbet igår gick alla tiders bra å god mat gjorde vi me till dom boende :-D , ja och en vikarie till ..


I eftermiddag kommer Liam och Olivia ha kompisar här hemma , vad säger man fullt ös medvetslös .. Men tur de går så bra ihop å att de är så lika varandra.. Olivia ska till pappa efter Kvällsgympan .. Saknar henne redan,, tur man har hela helgen fullspäkad :-D så de blir måndag fortare <3

Av Malin - 16 november 2010 18:21

Sorry Brio sorry Emmaljunga ... Men har nu lovat Helena att behålla denna juvel till vagn ...

<3   Numera Arvids    <3




I övrigt rullar dagarna bara på :-D , Idag har vi varit uppe hos Camilla å hälsat på , De stora har lekt me hennes barn å Alma å Arvid har varit med oss , el me amilla då och vovvarna. När vi skulle gå kom ju Stora dottera me bebis å ja fick ju självklart hålla liten en stund, man vet ju hur de kan vara med dom små <3 när man inte sätts nångång , lite tykänsligt .. men man får ju hoppas på fler gånger..


Imorgon blir de öppet hus me de små , sen på em blir de jobb.. Måste få tiden att gå , tills helgen ..På fredag ska vi in till stan ,till GOA ,UNDERBARA å ÄLSKADE vänner <3. De bli vinterljuspromenad , äta gottit , sen ska karlarna ta sig en öl el 2. Lördagen blir de busfabriken , Liam ska på kalas å  vi kommer naturligtvis vara kvar , me några vänner till oss..

Söndagen ska vi åka till Tuturduvorna i Boxholm å mysa å äta gott ..


Ups !!! Där gick den helgen .. Se om ja uppdaterar lite me kort efter helgen :-D

Av Malin - 15 november 2010 08:30

Denna helg gick allt fortare än fortast .. Kan de bero påatt dom bästa var å grattade Arvid på hans 2 år kalas.. Underbart me så mkt goa vänner omkring sig.. Å Arvid älskar att stå i centrum..

 

Han fick mkt fina presenter , så som Alfonbok, Barbapapabok, Rorriracerbilar, Andra bilar , åå de bästa Cheesbollar, de ända i L-godis väg han äter.. Å såhär kan de ju se ut då, när man försöker att ta några utan att nån ser :-D

 

  

 

Söndagen var me en bra dag ,förutom  huvudvärk då. hade en syster som var social å vi tog en promenad mkt härligt ...Vi bjöd på mat me , Ja jävlar ja är en hejare på att göra egna köttullar .. Vart mkt goa å de åts me storm..

 

Kvällen var de mys me Darling till Beck..

 

Nu en ny vecka ,, en bra än hoppas jag :-D

Av Malin - 12 november 2010 08:57

Nu mera har vi en 2 åring i familjen lilla Arvid fyller 2 år idag ... Grattis familjens sötis.. Vart sång å paket på sängen imorse, å ja kan säga att han var mindre nöjd först , men sen märkte han att de fanns paket i sängen , då gick de undan , har inte sett ett barn öppna paket så fort i den ålderna kan man ju tillägga åå mega stolt vart han ..

 

I eftermiddag kommer Maria med barn hit å morfar , för att fira Arvid å så tar vi dubbelkalas för både Olivia och Arvid imorgon Lördag ..

 

Slänger ut lite sötis kort från morgonens stund :-D

 

    En välldigt söt sovande 2 Åring 

Som har fått massa paket å börjar vakna till <3

 

  I full fart me att öppna paket    

 

<3 UPPDATERING <3

 

På eftermiddagen Kom allt Maria med barn , hade me sig små paket till alla barnen å de vart alla lika glada .. Så kul när de uppskattar allt de får . Morfar kom me såklart med jordgubbstårta och Paket å i paketet var de en bamse väska :-D.

 

Arvid sov inte på hela dagen å de märktes på kvällskvisten , straxt efter 18 somnade han med en flaska lälla som han säger, tror allt han har haft en bra dag idag å vet att morgondagen kommer bli lika bra den ..

 

ARVID 2 ÅR    

 

 

Å till sist , sanningen kommer alltid fram om inte här så där !!!

 

 

 

Av Malin - 10 november 2010 15:59

Eftermiddagen idag har beståt av utelek me barnen , en efter en kom de ut.. Så otroligt roligt.. Älskar snön , mkt bus å lek blir de.. Tänkte bjuda på några härliga bilder..

 

 MIna ongar !!   

 

Dock är ju minsen Arvid ute nu , eftersom han sov middag lite väll länge, men vart trött av att vara på öppnis idag .. så de blir mina andra gullungar som får vara me , å de skadar ju inte , för dom är ju inte så villiga att vara me på kort annars..

 

  

 

Imorgon kommer de efterlängtade bvc besöket inför Arvid 2 års dag ... Ska verkligen bli roligt att se hur de står till i längd och vikt..

 

Fredag kommer Mia Maria och fille hit, se om Marko är med el inte.. Å så kommer morfar å firar Arvid me såklart.. men uppdatering på de kommer..

Av Malin - 9 november 2010 22:20

Ja för idag har ja varit me underbaraste Petra å pratat om massa pickon som finns överallt , Tack för idag baby .. Måste vi göra om snart..

 

Har även varit me Alma på ögonkliniken , Petra kom me lunch te Alma , såklart från mac d.. men de bode få en utskällning för ingen leksak/bok va me ... jaja Alma klagade inte.. Hon var jätte duktig under hela visstelsen å klara ögon kolen prickfritt.. Inget fel på hennes ögon inte.. bara en försynt lite dam ..

 

Nu blir de sängen next.. Ny dag imorgon <3<3

Av Malin - 8 november 2010 21:06

Idag har de inte varit en vanlig dag , för idag har de varit Olivias 9 års dag .. Å ja vet att hon trivs som bara den med all uppmärksamhet hon får då..

 

Fick iallafall paket å frukost på sängen av mig å barnen imorse, el mm Arvid den sömntutan han sov allt..

 

Vart iallafall glad för de paket hon fick :-D mkt pyssel vart de, för de är det hon gillar mest..

 

Hade med sig en kompis hem efter skolan som hon lekte me ända till kvällen , de gillades, så innan morfar/moster och morbror kom , fixade hon ihop en tårta alldeles sj ..

 

stolt tjej man har <3 ..

 

  

 

Nu sover alla älskade barn sen en timme tillbaka å ja ska snart göra detsamma.. Har i övrigt varit en alldeles underbart men kall dag ,får se hur morgondagen ser ut .. Mm barnen ville ha följe till skolan så bara att klä på sig å följa me dom ..

 

Tur de har en mamma som finns i alla väder... <3<3<3

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards